Biográfia

szabadúszó fotográfus

Divat-, portré és reklámfotókat készít különféle ügynökségek számára. Mostanság dokumentarista fotósorozatok felé fordult és továbbra is foglalkozik reklámfotózással is. Egyéb elismerések mellett számos díjat nyert a Magyar Sajtófotó Pályázaton, több egyéni kiállításon és szakmai publikációkban mutatta be műveit. Tagja a Magyar Fotóművészek Szövetségének, a RANDOM és PICTORIAL COLLECTIVE művészeti szervezetnek.

A közelmúltban a Fővárosi Nagycirkuszban és az Aszódi Javítóintézetben készített dokumentarista munkáival szerzett elismeréseket.

Gyerekkorában rajongott a cirkuszért, felnőttként kötődése csak erősödött, régóta szerette volna láthatóvá tenni a függöny mögötti életet. Öt éve már, hogy a Fővárosi Nagycirkusz művészei maguk közé fogadták őt magát és a művészetét, annak saját jogán. Légtornászok, artisták, zsonglőrök, a porond legfényesebb sztárjai tették lehetővé, hogy megmutassa azt a világot, amely a közönség számára láthatatlan – és ez a bizalomnak a legmagasabb foka, amit fotós elérhet.

A bizalom egy folytonosan visszatérő elem karrierjében. Aszódon jelentős időt töltött az elitéltek között, akik lopás, rablás és más bűnök miatt kerültek az intézetbe. Így nyert betekintést annak a rendkívül zárt közösségnek az életébe, ahol a kívülállóknak mély, zsigeri elutasítás és kirekesztés jut.

A kialakított bizalom eredményei szólalnak meg a fotósorozatain, és ez visszhangzik a fotós szakma elismeréseiben.