JELENTKEZÉS MEGHOSSZABBÍTVA! Pictorial Plusz – egy hetes workshop

A még be nem töltött 4 helyre meghosszabbított határidővel 2022. június 30-ig, továbbra is várjuk a jelentkezéseket a Pictorial Plusz – Fotós workshop hétre Bátaapátiban.

Személyre szabott kurzus és műhelymunkák, egyéni mentorálás 6 napon keresztül!

A workshopon a fotográfia iránt élénken érdeklődő, elkötelezett résztvevőkre számítunk, akik úgy gondolják, hogy a Pictorial Collective tagjai segíteni tudják elindulásukat vagy továbblépésüket. A napi kétszer három órás foglalkozások után szakmai programok is lesznek: meghívott fotográfusok és a fotográfiai közeget meghatározó szakemberek előadásai, kerekasztal beszélgetései bővítik majd az átadott tudásanyagot.

Továbbá örömmel jelentjük be, hogy a Pictorial Collective egy hetes fotós workshopján nem csak a tagok közül hatan, – Bácsi Róbert László, Hajdú D. András, Mohai Balázs, Móricz-Sabján Simon, Urbán Ádám, Végh László – vesznek részt mentorként, hanem Csizek Gabriella, a Capa Központ kurátora is, aki szakmai tapasztalatai, tanítási gyakorlata és kurátori munkái révén az egyhetes workshop alatt az együttműködésen alapuló fotográfiai képzés elméleti és gyakorlati részének kialakításában és végig vitelében is szerepet vállal.

A workshopot az NKA támogatja!